Mediums en Paragnosten via 0909 -1000.000 à 80CPMNederland
bel met krediet via +32(0)28 08 54 66 vanaf 75CPMBelgie

Een consult met een spiritueel paragnost is nooit zo goedkoop geweest om te bellen, slechts vanaf 75 CPM
Klik hiervoor op 'Koop Krediet, Je betaalt alleen voor onze diensten belgie , Nederland Wij bellen jou, geen telefoonkosten

Medium Paragnost
Als Medium geef ik je heldere antwoorden en help je weer de vreugde van het leven te ervaren. Coach voor levensgeluk. Ik help mensen die een verlies of andere problemen hebben.
Joy
Box 06
Helderziend Heldervoelend
Voor vragen over relaties, werk, chakras, persoonlijke ontwikkeling. Of wil je gewoon eens gehoord worden! Mijn levenservaring en heldervoelendheid gebruik ik graag om licht te laten schijnen op je levenspad en op vragen die je hart bezwaren. Wees welkom!
Eva
Box 15
Helderwetend Heldervoelend helderhorend
Door mijn spirituele gaven ben ik in staat om de persoonlijke balans te herstellen. Hierdoor kan ik relatieproblemen, gezondheidsklachten en stress gerelateerde klachten verminderen of wegnemen.
Jorgos
Box 10
Mediums helderzienden
Erkend Paragnoste, Helderziend en -Voelend. Kaartleggingen en Pendelen. Exacte Toekomstvoorspellingen over Liefde, Relaties, Kinderen, Werk, Financiën.
Boxnr35
Box 35

BIJ DE EERSTE KREDIET AANKOOP KRIJG JE 5 MINUTEN EXTRA TIJD OM MET ONZE CONSULENTEN TE PRATEN

Helderziend helderhorend gevoel
Paragnost met de mogelijkheid om op afstand energie weer te laten stromen. Goede voorspellingen en uitstekende healing op afstand. Fotoreading.
Giovanni
Box 24
Mediums Paragnosten
Gespecialiseerd in Toekomstprognose over Liefde, Relatieproblemen, Werk, Kinderen. Ik zal uw vraag naar waarheid beantwoorden met hulp van mijn Pendel en Gids.
Jasmijn
Box 21
Medium, paragnost, helderwetend
Helderziend Medium Paragnoste, Reiki Master. Tarotkaarten. Begeleiding op afstand. Duidelijke Antwoorden.
Euphemia
Box 25
toekomstverspeller, Luisterend oor
Spiritueel Paragnost met helende gaven en de mogelijkheid om op al je vragen te ebantwoorden. Aan de hand van je energie geef ik je exacte Toekomst Voorspellingen.
Rafael
Box 31
spiritueel, Paragnoste,  Kaarten
Heldervoelend medium die haar spirituele gaven graag voor u inzet. Ik ben hoog sensitief en heb een groot inlevingsgevoel. Help u graag op het juiste pad. Voor raad en advies: Gezondheid, geluk, liefde, relatie, kinderen en kinderwens, beroep en werk.
Levla
Box 13
toekomst tarot engelen gidsen
U kunt bij mij terecht voor: afstandshealings van Reiki en Quantum Touch, Coaching, Akasha Kronieken, Fotoreading, Diverse kaartleggingen. Ik ben Helderziend en Heldervoelend.
Luna
Box 20
mediums, paganosten
Met 30 jaar ervaring in Tarot en Lenormand kaarten en mijn heldervoelende kachten kan ik u precies vertellen wat er wanneer gaat gebeuren.
Michael
Box 09
kaarsen en geesten
Als Reiki Gold- en Dieprode Reiki Master kunt u bij mij terecht voor afstandshealing. Ik ben heldervoelend, -ruikend. Leg kaarten, pendel en doe ook fotoreadingen Ik werk samen met mijn gidsen en engelen. Ook als u behoefte heeft aan een luisterend oor.
Vera
Box 07
tarotkaarten
Met mijn helderziende, heldervoelende en helderwetende gaven, kan ik jou van de juiste antwoorden voorzien. Hierbij maak ik gebruik van Lenormandkaarten en Engelenkaarten.
Bianca
Box 08
Kaarten kaartlegster
Spiritueel coach. Paragnost. Ik krijg alles door via mijn Gidsen. Automatisch Schrift KAARTLEGGINGEN, Pendelen. Goede Toekomstvoorspellingen.
Damilio
Box 17
Luisterend oor
Ik ben een medium/healer en lichtdrager. Toekomstvoorspeller. Op elk gebied van het leven kan ik mensen helpen. De helderheid die bij mij aanwezig is werkt vernieuwend. Op verzoek werk ik ook met Tarot kaarten, Pendel of een Glazenbol.
Sweedy
Box 32
Pargnosten en toekomstvoorspelling
Ouantum-Touch kan een uit balans geraakte scheefstand van de heupen, bekken en schedelrand) herstellen. Het kan ontstekingen en verwondingen sneller laten genezen. Uw zelfgenezende kracht van het lichaam wordt verhoogt. Bij uw thuis of op afstand.
Savina
Box 16
Helderwetend, heldervoelend, helderhorend
Mijn Spirituele gaven zijn Helderhorend, Voelend en Ruikend Medium. Met deze gaven kan ik je de Toekomst voorspellen en kan ook met uw dierbare overledenen praten. Bel mij gerust, ik help je verder op je pad.
Tirza
Box 19
Spiritueel, paragnost, helderwetend
Als Helderziende, wat ik al 20 jaar ben, voel ik veel aan. Je kunt bij mij met alle vragen terecht en geef je een exacte Toekomstvoorspelling. Ik heb een luisterend oor en help mensen weer op het juiste pad.
Beau
Box 22
Liefde, relaties
VEELZIJDIG Tarotiste wiens voorspellingen altijd uitkomen. Paragnoste en Medium met Helderziende gave en veel ervaring. Bel gerust voor een Tarotlegging.
Madrin
Box 14
relaties, liefde en toekomst
Paragnost die voor je de toekomst goed kan voorspellen. Hij maakt hierbij gebruik van zijn intuïtie en pendel. Gespecialiseerd in alle vragen. Hij helpt je weer op weg en geeft toekomst voorspellende inzichten.
Chriz
Box 26

BEL ONZE PARAGNOSTEN - MEDIUMS - HELDERZIENDE - HELDERVOELENDE VIA KREDIET BELLEN OF VIA
ONZE GRATIS MANIER VAN BELLEN. U BETAALT ALLEEN VOOR ONZE DIENSTEN
vanaf 75 CPM